Eerste afspraak

De praktijk in Breda is gevestigd aan een rustig woonerf met voldoende parkeergelegenheid.
De praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping en is niet rolstoeltoegankelijk. Mocht dit voor u een bezwaar zijn, is er altijd de mogelijkheid dat ik op huisbezoek kom. Ik neem dan mijn mobiele behandeltafel mee. Behandelingen zijn op afspraak. Op deze manier heb ik alle tijd en aandacht voor u.

De praktijk in EMMA gezondheidscentrum in Tilburg is op de 1e verdieping en toegankelijk met een lift. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Behandelingen zijn ook hier op afspraak.

De eerste afspraak begint met een intakegesprek, om een beeld te krijgen van de aard van uw klachten en de medische achtergrond. Aan de hand hiervan wordt besproken wat de mogelijkheden zijn en een behandelingsplan opgesteld. Bij ieder consult wordt bekeken wat de veranderingen zijn en het behandelplan eventueel aangepast.

Een consult met behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard en duur van de klacht. Over het algemeen zijn na 2 tot 3 behandelingen veranderingen te zien, die duiden op beweging in het ziekteproces of herstel ervan. Bij chronische klachten zijn vaak meer behandelingen nodig. Soms is het raadzaam om af en toe een terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Deze therapie is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar kan een waardevolle aanvulling of ondersteuning zijn. Ik stel geen medische diagnose en ik raad u aan om bij ernstige gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw huisarts of specialist.

Vanuit de wet WGBO ben ik verplicht dossiers bij te houden en heb ik geheimhoudingsplicht van alle door de cliënt aan mij verstrekte gegevens. Daarnaast is uw privacy gewaarborgd d.m.v. mijn privacybeleid opgesteld volgens de AVG wetgeving.